Starters woning

UW NIEUWBOUW STARTERS WONING NAAR UW EIGEN IDEE

 

Zelf bouwen? Ontworpen voor het budget van de meeste eerstekeerkopers, met concessies voor groepkopers, bieden wij deze hooggeisoleerde, moderne 4-kamer woning met maximaal 160m² vloeroppervlakte aan. De uitvoering is Bungalow, ook L-, of T-vormig met het gehele vloeroppervlak op de beganegrond, of Semi Bungalow waarbij de bgg. en de etage elk 66m² netto vloeroppervlak hebben, en 80m² incl. de uitwendigeconstructie.

De woning heeft alles wat een kleine familie benodigd, inclusief een ruime garage en vloerverwarming op gas of stroom.  Verschillende traditionele en moderne vormen zijn mogelijk. Ook een ontwerp naar uw eigen idee kan op maat worden gerealiseerd.

 

 

 

  
Vloeroppervlak 160 m² beton
Kubieke inhoud vanaf424 m³
Nokhoogte7.5 meters van de vloer
Drielaags Glas0,6 W/m²K of beter.
RC-Waarden5,0 tot 8,0 m²K/W of beter.
EPC - nu BENG1-B: 25, 2-V: 25, 3-H: 50 kWh/m2/jaar of beter
Prijs€210,000 incl. S.klaar
Woonkamer 1
Slaapkamers3
Keuken1
Eetkamer1
Bijkeuken1
Linnenkamer1
Badkamer met toilet1
Toilet1
Bergruimtenaar aanwijzingen
Garderobe1
HR++ Ketel ruimte1
Vloerverwarming 160 m² hoofdverwarming
Garage met platdak1 x 3000 x 6000

Deze woning word zo groen- en gezond mogelijk gebouwd

De gesteenten zijn keramische- en bakstenen.  De bouw is zo Radongasarm als het momenteel mogelijk is voor een mooi geprijsde stenen woning zoals deze. Deze woning is duurzaam en energieefficient en vormt een gezonde woonomgeving voor de bewoners.  De kap van deze woning is 40 graden en kan gemodificeert worden naar zadelkap (hier op de foto) boerderijkap of schildkap, zonder de prijs te beïnvloeden.

 

 

Kosten van opties aan de prijs toe te voegen

Optie A: Uitvoering met zolder is mogelijk, maar u heeft dan een nokhoogte van rond de 8.3m nodig en dan wordt de totale kubieke inhoud rond de 642 m³. De dakhelling word dan 55 graden en u heeft een staruimte van ongeveer 17 m² en 48 m² totale zolderruimte.

Deze zolder komt op een extra: €12,000. Natuurlijk mag u ook een ander type zolder kiezen.

 

 

Optie B:                                                                                       1) uitvoering met modern Rietkap en hoogwaardige ventilatie:  €14,000.00.

2) uitvoering met zolder en torenkap als op voorbeeld B        €16,500.00.

Natuurlijk is het mogelijk dat u goedkopere woningen krijgt aangeboden, maar dan hoog waarschijnlijk zonder schriftelijke specificaties en zonder onafhankelijke bouwkundige inspecties die direct aan u worden uitgeschreven door de onafhankelijke, geregistreerde  inspecteurs.  Dus u weet nooit als wat gespecificeerd wordt daadwerkelijk ook uitgevoerd wordt.

 

De bouwprijs is inclusief :

legekosten tot max. €5000,00, administratiekosten, architecturale kosten,  onafhankelijke inspectiekosten, buitenriolering tot 16 meters van de woninggevel, construction all-risk verzekering, NHG-Garantie, annuïteitsverzekering, tien jaar garantie op uw nieuwe woning,  aansluitingen G.L.W. TV. Telefoon. Exclusief grond.

 

 

 


 

 

VOORBEELD  A

VOORBEELD  B

 

ONDERSTAANDE AFBEELDING KAN U VOOR UW PLATTEGRONDSCHETS GEBRUIKEN