Over ons

OVER UW HUISBOUWER

 

Uw Huisbouwer is een bouwbedrijf onder de leiding van vakbekwame, traditie- en cultuur gelievende bouwkundigen die gezamenlijk tientallen jaren ervaring hebben in de Nederlandse en Europese bouw. Ons bedrijf gelooft in de preservatie van cultuur en gezondheid in de moderne architectuur, zowel als in duurzaam bouwen ter bevordering van het woonplezier en een schoner milieu.

Onze onderneming is gericht op moderne en traditionele, duurzame woningbouw. Het is de betuiging van een liefde voor huizen en het bouwen van woningen waarin mensen plezier en vrede beleven.

Het allereerst voor ons is het ontwerp van een schoon en waardig werk naar client’s aanwijzingen, dan de voldoening van de klant, en dan onze tevredenheid met het geheel. Dit geeft ruimte voor milieu- en klantvriendelijke ontwerpen met traditionele en moderne esthetiek.

Wij bouwen nationaal in Nederland en realiseren alle woningtypen. Het niveau van onze afwerking varieert van standaard tot luxe. Wij zijn van mening dat iedereen mooi, comfortabel, energiezuinig, veilig en gezond moet kunnen wonen: en daarom trachten wij een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

Onze huizen worden in principe niet met snelbouw, prefab betonnen binnenmuren gebouwd maar met duurzame, milieuvriendelijke, traditionele bouwstenen. De reden hiervan is dat wij zo groen mogelijk proberen te bouwen en daarom stenen met hoge gehaltes Radongas ontwijken, tenzij de klant deze specifiek vereist.

Wij heten u van harte welkom! En wij hopen dat wij u en vele anderen gelukkig kunnen maken met de technische-, esthetische- en milieuvriendelijke kwaliteit van onze woningen.