Groot Huis Mansion

MANSIONS, VILLAS EN LANDHUIZEN BOUWEN

 

Uw landhuis zelf bouwen? De voordeligste huizen zijn deze met één of meer verdiepingen.  Dus als u 150 m² beganegrond koopt betaalt u meer per m² dan als u nog eens 150 m² daar bovenop koopt. Als u per kubieke meters een prijs wil berekenen dan moet u dat per type berekenen. Het beste is altijd een specifieke berekening op uw tekeningen of uw vloerplan en uw specifieke eisen (uw programma van eisen).
Wij bouwen duurzame huizen, gebouwd op het hoogste niveau haalbaar voor de bouwprijs, in traditionele of moderne architectuur. Onze isolatie waarden zijn ver boven het wettelijke vereiste en de kwaliteit van de gebruikte materialen is doorgaans excellent. Onze bouwtechniek bevorderd duurzaam bouwen en onze toewijding aan de esthetische schoonheid van onze woningen handhaaft en verbeterd de schoonheid van de woonomgeving.  Wij bouwen graag zowel traditionele als moderne bouwstijlen, en verheugen ons erop om uw woning geheel op maat voor u te bouwen.    Wij kunnen elk woonidee naar uw wensen realiseren.

 

ZELF BOUWEN EN DE WINST VERGAREN                    

Zelf bouwen is in uw eigen woning investeren om de winst daarvan zelf te oogsten. Zelf bouwen bespaart bij de gemiddelde woning €30,000 tot €50,000 aan de aankoopprijs van een sleutelklare woning. Dit betekend dat uw woning meer waard is dan u er voor betaald – en zo hoord dat ook wanneer u zelf bouwd.  Als een investeerder de nieuwbouw zou doen dan verkoopt deze uw woning aan de hoogste bieder en pakt de winst mee.

De Rc-waarde van onze woningen overschrijd doorgaans de vereiste waarden.  Ook met de U-waarde van het HR++ isolatie glas 1,1 of beter (werkend met uw begroting, is 0,6 ons mikpunt).  Samen met u realiseren wij uw droomhuis precies naar uw aanwijzingen en uw wensen.